2 MËNYRA TË THJESHTA PËR TË AKORDUAR KITARËN

Nëse ende nuk ke arritur të mësosh të akordosh kitaren tënde, apo akorduesi yt manual nuk po funksionon tashmë ka mënyra të reja se si të mund ta akordosh kitaren.


1- Është aplikacioni Guitar Tuner, ku mund ta shkarkosh në app store apo në play store, dhe është funksional për të gjithë telefonat smart.

Guitar Tuner:   

Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ovelin.guitartuna&hl=en&gl=US

App Store: https://apps.apple.com/us/app/guitartuna-guitar-bass-tuner/id527588389

2- Akordimi Online në Pc me anë të website: https://tuner-online.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *