Audio Mastering In Your Computer

Many home recordists hope to perfect their productions by doing their own mastering on their studio…

Një kujtesë për shpirtin nga Sara Gjana

“Kujtesë për shpirtin” ndër kenget me të reja në muzikën e krishterë shqiptare e sjellë nga…

HOW TO TUNE YOUR GUITAR

If you have not yet learned to tune your guitar, or your manual tuner is not…

2 MËNYRA TË THJESHTA PËR TË AKORDUAR KITARËN

Nëse ende nuk ke arritur të mësosh të akordosh kitaren tënde, apo akorduesi yt manual nuk…

Çfarë është adhurimi?

Le të fillojmë me thelbin e brendshëm të adhurimit dhe pastaj të punojmë për shprehjet më…

Çfarë duhet të kesh parasysh përpara se të zgjedhësh këngët kur drejton adhurimin në kishë.

–         Çfarë duhet të kemi parasysh kur zgjedhim këngët e adhurimit.   Procesi i zgjedhjes së këngëve…

“Oceans” Hillsong United – Remix

“Oceans” is one of the most listened to and influential songs by the band Hillsong United.…

Adobe Audition 3.0 FREE DOWNLOAD

DOWNLOAD HERE

AudioMaster DrumKit FREE DOWNLOAD

Here is a Drum Kit Pack from Audio Master for all you producers. Download Here

9 ways a band will make the most out of studio time

If you plan on visiting the recording studio in the next few months, this article is…