Një kujtesë për shpirtin nga Sara Gjana

“Kujtesë për shpirtin” ndër kenget me të reja në muzikën e krishterë shqiptare e sjellë nga…

2 MËNYRA TË THJESHTA PËR TË AKORDUAR KITARËN

Nëse ende nuk ke arritur të mësosh të akordosh kitaren tënde, apo akorduesi yt manual nuk…

Çfarë është adhurimi?

Le të fillojmë me thelbin e brendshëm të adhurimit dhe pastaj të punojmë për shprehjet më…

Çfarë duhet të kesh parasysh përpara se të zgjedhësh këngët kur drejton adhurimin në kishë.

–         Çfarë duhet të kemi parasysh kur zgjedhim këngët e adhurimit.   Procesi i zgjedhjes së këngëve…