Një kujtesë për shpirtin nga Sara Gjana

“Kujtesë për shpirtin” ndër kenget me të reja në muzikën e krishterë shqiptare e sjellë nga…

Çfarë është adhurimi?

Le të fillojmë me thelbin e brendshëm të adhurimit dhe pastaj të punojmë për shprehjet më…

Çfarë duhet të kesh parasysh përpara se të zgjedhësh këngët kur drejton adhurimin në kishë.

–         Çfarë duhet të kemi parasysh kur zgjedhim këngët e adhurimit.   Procesi i zgjedhjes së këngëve…