Një kujtesë për shpirtin nga Sara Gjana

“Kujtesë për shpirtin” ndër kenget me të reja në muzikën e krishterë shqiptare e sjellë nga…

2 MËNYRA TË THJESHTA PËR TË AKORDUAR KITARËN

Nëse ende nuk ke arritur të mësosh të akordosh kitaren tënde, apo akorduesi yt manual nuk…

Çfarë është adhurimi?

Le të fillojmë me thelbin e brendshëm të adhurimit dhe pastaj të punojmë për shprehjet më…

HOW TO MIX MUSIC

What is audio mixing? What is audio mixing?Audio mixing is the process of taking recorded tracks…

The Difference Between Mixing and Mastering.

If you’re not a mixing or mastering engineer, you probably have questions about how the two…

WHAT IS MASTERING?

Mastering, a form of audio post production, is the process of preparing and transferring recorded audio…

How To Add Vst Plugins in Fl Studio 12 & 20

1 Step -> Go to manage Plugins 2 Step -> ADD PATH 3 Step -> Select…

5 Things You Need To Start a Home Studio

1- A Good Computer How to choose your computer for music production Your budget – As…

Vocal Mixing Step-by-Step Guide

1- Get A Great Recording You NEED a good recording if you ever want to produce…

The Only 5 Things to Think About When You’re Mixing

1. HOW TO BALANCE A MIX WITH VOLUME You can’t have your tracks all over the…